Den Dort Auto’s

RDW ErkendDen Dort Auto’s is een jong en dynamisch bedrijf, dat zich bezig houdt met de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor algeheel onderhoud en reparatie aan uw auto, zoals het verzorgen van:

  • APK-keuringen
  • Onderhoud en reparatie
  • Banden service
  • In- en verkoop auto’s
  • Airco onderhoud / reparatie
  • Schade expertise / reparatie
  • Ruiten reparatie / vervanging

RDW erkend

Uiteraard beschikken wij ook de over officiële erkenning van de RDW (Rijks Dienst Wegverkeer) voor het bedrijfsmatig in- en verkopen van auto’s. Dit betekent dat al onze transacties onder toezicht en met goedkeuring van de RDW worden verricht.

Tevens beschikken wij over de mogelijkheid om op locatie uw auto te vrijwaren waardoor u geen verplichtingen meer heeft tegenover uw autoverzekering en/of houderschapsbelasting. Wanneer de chauffeur van ons transport op de afgesproken dag en tijdstip bij u aanwezig is om uw auto over te nemen, controleert deze de papieren en belt kort met ons kantoor om via de RDW de afmeldgegevens van uw auto te verkrijgen. Hierna staat de auto in onze voorraad bijgeschreven en zijn wij ook verantwoordelijk hiervoor.

Vanaf het moment dat onze stempel wordt gezet kunnen wij u een officiële vrijwaring overhandigen welke u bij uw verzekering kunt overleggen.

Financiering

Bovendien kan Den Dort Auto’s ook bemiddelen bij de eventuele financiering van uw aankoop. U ziet het, Den Dort Auto’s is een allround autobedrijf waarbij onze service en dienstverlening verder gaat dan alleen maar de verkoop!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8.30u – 18.00u geopend.
Zaterdag op afspraak. Zondag gesloten.

Natuurlijk is het mogelijk om ons buiten deze tijden te bezoeken, neem daarvoor eerst even contact met ons op.